Hotel te Turnhout

Hotel Terminus is gelegen op de historische Grote Markt in hartje Turnhout, met uitzicht op de gekende Sint-Pieterskerk en het “Steentje”. Een gastvrij onthaal, 11 verzorgde kamers en een uitzonderlijk lekkere keuken zijn de kenmerken van ons budgetvriendelijk hotel.

In onze gezellige brasserie kan u voor het slapengaan terecht voor een lekkere maaltijd en/of een biertje te kiezen uit onze 38 biersoorten

  • Alle kamers zijn voorzien van douche en/of ligbad, toilet, televisie en televisie
  • Ontbijt mogelijk vanaf 9u 's morgens, mits reservatie kan ook ontbijt en / of lunchpakket worden bekomen
  • Keuken doorlopend geopend van 09u00 tot 21u30
  • het hotel is vlot bereikbaar en voor parking kan u terecht op de gleodnieuwe Turnova parking (route zie onder contact)

Tarieven (excl ontbijt, excl citytax €2 per kamer)

  • 3p kamer : €110
  • 2p kamer : €85
  • 1p kamer : €65
(afwijkingen zijn mogelijk in functie van vraag / aanbod)


Op zoek naar een gezellig privé vertrek ? Brasserie Leffe beschikt op de eerste etage met mooi zicht op de Grote Markt een aparte ruimte die bij drukte of evenementen tevens al verbruikersruimte wordt opengesteld. Deze kan echter ook worden gereserveerd voor privé gelegenheden, zoals vergaderingen, groepsdiner of lunch, koffietafel, workshops, proeverijen, veilingen,.....Afhankelijk van de opstelling en de activiteit kan dit van 12 tot 35 personen .

Parking

Turnova is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: 30 buslijnen passeren er. Wie met de fiets komt, kan zijn fiets stallen in het ondergrondse fietshuis. Komt u met de auto? Dan kan u ondergronds parkeren. De centraal gelegen roltrappen brengen u meteen in het winkelcentrum. Een aparte kiss-and-ridezone zorgt ervoor dat u iemand vlot kan afzetten en ophalen zonder slagbomen tegen te komen. Bijvoorbeeld kinderen die les gaan volgen in de academie of het Heilig Graf een kusje geven en doorrijden. Dankzij de ondergrondse laad- en loszone ondervinden bewoners bovendien weinig hinder van de bevoorrading van de winkels.

De parking heeft twee toegangshellingen: in de Otterstraat en de Baron Frans du Fourstraat. U kunt dus zowel via de Steenweg op Mol als via de Graatakker en de Grote Markt naar de parking rijden. Wegrijden gebeurt altijd via de Patersstraat en zo naar de Stadsring. Turnova wordt dus een handige parking aan de oostkant van het stadscentrum, zeker voor wie vanuit Nederland, Mol of Geel naar Turnhout komt.