Brasserie Leffe

Brasserie "Café Leffe" is gelegen op de historische Grote Markt in hartje Turnhout, met uitzicht op de gekende Sint-Pieterskerk en het “Steentje”. We beschikken over 85 zitplaatsen in de zaal en veranda. Bij zonnig weer kan u genieten van ons groot terras met 148 zitplaatsen op de Grote Markt.

Cafe Leffe heeft een ruim assortiment van bieren op tap en fles, uiteraard is er een grote keuze aan Leffe bieren. Wilt u enkele Leffebieren proeven, dan stellen we u ons Leffe proeversplankje voor.

Indien u in een aangename sfeer wenst te genieten van verzorgde streekgerechten en specialiteiten, bent u in onze brasserie op de juiste plaats. Onze uitgebreide kaart heeft voor elk wat wils, gaande van een kleine snack tot een uitgebreide maaltijd. Onze brasserie is doorlopend geopend met een minimum dienstverlening in de keuken tot 21u30.

Specialiteit : bereidingen op basis van Leffe en andere streekbieren & Turnhouts steppegras

Van hieruit kan je shoppen, terrasjes doen, kuieren op de Zaterdagse Markt of Zondagse Antiekmarkt. Wij zijn uitstekend gelegen om van hieruit de omgeving van de Antwerpse Kempen al fietsend of wandelend te verkennen. Tevens werken wij zeer nauw samen met de "Toeristische Dienst van Turnhout".
Reserveer in Café Leffe